Video | Racing at the 24H of Nürburgring '12 met de Nissan GT-R

Iedereen weet dat de Nissan GT-R de sportwagen met de meeste "value for money" is. Als Porsche fan doet de GT-R mij niet zoveel, maar respect voor de prestatie die de Nissan Engineers met de GT-R hebben neergezet krijgen ze van me.

Ook mij zou namelijk het zweet uitbreken als ik voor het stoplicht in een gloednieuwe 911 Carrera S opeens een GT-R naast me had staan. Inderdaad, ik zou geen schijn van kans hebben. Maar toch, en ja het is een cliché, leg een Nissan sleutel of een Porsche sleutel op tafel en zie wat er gebeurt. Ja toch?

Dit soort zaken heeft Nissan er echter niet van weerhouden de GT-R constant verder te ontwikkelen en dat is maar goed ook. Kijk daarom naar deze in totaal een half uur durende video's waarin je Nissan's voorbereidingen op weg naar de 24h van de Nürburgring ziet.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: