Viermaal is scheepsrecht: Aston Martin Q's

Je zou zeggen dat Aston Martin met een kwartet aan speciale Q-modellen vier keer in de roos treft, maar niets is wat mij betreft minder waar. Aangezien één van deze modellen in mijn ogen totaal mislukt is blijft het dus bij drie keer is scheepsrecht.

Aston Martin V12 Vantage S DB9 Volante Vanguish Pebble Beach 2014 06

Alle vier de modellen die door de personalisatieafdeling Q-branch onder handen genomen zijn presenteert het merk overigens tijdens het prestigieuze Pebble Beach Concours d’Elegance aan de Californische kust dat iedere derde zondag in Augustus plaats vindt.

Op de foto’s zijn een knetterlelijke (wie verzint dat een roze interieur?) DB9 Volante, een tweetal Vanquish-en en een V12 Vantage S te zien.

Die laatste is natuurlijk het snoepje van dit viertal en voor de gelegenheid voorzien van de speciale kleur Monterey Pearl. De gesloten Vanquish is voorzien van de kleur Abor Orange versierd met details van carbon en hoogglans zwart gelakte gespoten velgen.

De open versie is dan weer wat zakelijker uitgevoerd dankzij de Frosted-Silver lak. En de DB9 Volante? Tja, laten we daar maar gewoon over zwijgen...

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: