Virtuele Lexus LF-LC GT gepresenteerd, hint naar GT3 versie?

Vele anderen gingen Lexus al voor, maar nu heeft ook dat merk een digitale conceptracer voor het computerspel Gran Turismo 6.

Onder de noemer Lexus LF LC GT Vision Gran Turismo laten de Japanners een virtuele racer zien de in deze vorm nooit op de weg zal verschijnen, Toch meldt Lexus oveirgens naar verluidt haarfijntjes dat een LF LC toch echt in de pijplijn voor een serieproductie zit.

Wat er onder de kap van dit virtuele monster ligt is niet bekend, maar ergens met de volgende update van GT6 (die nog voor de lente komt), moet je ‘m zelf op je beeldscherm kunnen bewonderen.

Verschillende media weten overigens te melden dat deze LF-LC GT Vision een voorbode is van een nieuwe GT3-racer van de Japanners, maar met de RC-F GT3 heeft Lexus al een sportmodel in het gamma, weinig kans voor een tweede GT3 dus. DTM anyone?

Lexus-LF-LC-GT-Vision-Gran-Turismo-24 Lexus-LF-LC-GT-Vision-Gran-Turismo-14 Lexus-LF-LC-GT-Vision-Gran-Turismo-22 Lexus-LF-LC-GT-Vision-Gran-Turismo-19 Lexus-LF-LC-GT-Vision-Gran-Turismo-08 Lexus-LF-LC-GT-Vision-Gran-Turismo-12

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: