Volgend weekend gaat Essen Motor Show 2014 van start

Vanaf volgende week zaterdag tot en met zondag 7 December staat het Duitse plaatsje Essen weer in het teken van de Essen MotorShow.

De Essen MotorShow staat ieder jaar weer garant voor het nodige spektakel op het gebied van autostyling, tuning, concepts, onderdelen, sportieve bolides en de autosport.

Opel Essen 2013 Live Insignia Astra Kadett Ascona OPC Motorsport ADAM Mokka Country Tourer Cascada 19

Ook diverse klassiekers uit de automobielgeschiedenis en autosport zijn van de partij. Voor dit jaar worden door de organisatie opnieuw meer dan 350.000 bezoekers verwacht voor de show, die inmiddels voor de 47ste keer plaatsvindt.

Naast het tentoonstellen van de nodige getunede bolides heeft de Essen Motorshow altijd de traditie om leuke themashows te laten zien, waarvan de belangrijkste dit jaar ‘Formula 1, Made in Germany’ is. Hier staan een vijftiental bolides uit de opperste liga van de autosport tentoongesteld die stuk voor stuk racegeschiedenis schreven en iets met Duitsland te maken hebben.

De hallen van het Messecomplex in Essen zijn door de week open tussen 10.00 en 18.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt 16 euro. Lukt het niet om te gaan, niet getreurd want wij zijn uiteraard van de partij en zullen je uitvoerig verslag doen van alles wat je niet moet missen.

Verder is BMW terug van weggeweest en zal onder andere de X4 en M3/M4 laten zien.

Formule1 Mercedes transporter Zilverpijl

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: