Volkswagen biedt e-Up! met all-inclusive abonnement aan vanaf 495,- p/m

Volkswagen gaat de elektrische e-Up! in Nederland leveren met een uniek all-inclusive abonnement, dat naast de e-Up! zelf het onderhoud, banden, pechhulp, verzekering en een eigen laadpunt omvat.

Dat is echter nog niet alles, want ook groene stroom voor 10.000 km en een Golf Variant om drie weken mee op vakantie te gaan zijn bij de prijs inbegrepen. Tenslotte krijgen abonnees ook nog de beschikking over de Easy Sharing app, waarmee laadpunt-delen met andere e-up! rijders mogelijk wordt.

Volkswagen e-up eneco wind energie abonnement 2014 18

Het e-Up! abonnement loopt vier jaar en in het maandbedrag bedraagt 495,- euro inclusief BTW (op basis van 10.000 km/jaar). Wil je meer kilometers of slechts 36 of 24 maanden een abonnement dan geldt een meerprijs.

Ook voor het Drive pakket  inclusief boordcomputer, cruise control en park distance control, een panorama schuif/kanteldak of metallic lak geldt een meerprijs. Neem al deze zaken en het maandbedrag neemt met 31,- euro toe.

Zo komt een e-Up! met al deze opties en een abonnement voor 36 maanden bij 15.000 kilometer per jaar uit op 605,- euro per maand.

Volkswagen e-up eneco wind energie abonnement 2014 01

De e-Up! wordt geleverd met een stroomtegoed Eneco HollandseWind dat goed is voor 10.000 km elektrisch rijden. Eneco HollandseWind is 100% groene stroom die gegarandeerd door Nederlandse windmolens is opgewekt.

Het stroomtegoed kan bij het eigen laadpunt en via openbare laadpunten in Nederland worden opgebruikt. De actieradius van de e-Up! bedraagt overigens in de praktijk ergens tussen de 80 en 120 kilometer.

De accu van de e-Up! is te laden via een intelligente lader die gratis thuis wordt gemonteerd. Dit laadpunt geldt ook als ‘hotspot’: het kan worden aangemeld op de Easy Sharing-app en zo worden opengesteld voor andere abonnees.

Daarmee ontstaat ook de mogelijkheid de laadpunten van deze andere abonnees te gebruiken. Het idee: op een slimme social manier iets doen aan het dreigende laadpaaltekort in Nederland.

Volkswagen e-up eneco wind energie abonnement 2014 19

Een belangrijk bestanddeel van het abonnement is de speciale voertuig-app. Hiermee is op elk gewenst moment en op elke gewenste plaats te controleren wat de laadstatus van de accu is. Met deze app kan de e-up! voorafgaand aan een trip bovendien voorverwarmd of juist gekoeld worden.

De standaarduitrusting omvatr onder meer vier portieren, 15”-inch lichtmetalen wielen, City Emergency Braking, automatische airco, elektrisch verwarmbare buitenspiegels, stoelen en voorruit, Radio RCD 210, navigatiesysteem, soundpakket met 6 luidsprekers en LED-dagrijverlichting. De e-Up! wordt standaard geleverd met twee laadkabels (voor openbare laadpalen en netspanning) en heeft een CCS-aansluitpunt voor snelladen.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: