Volkswagen Golf Trend Edition, actiemodel in beperkte oplage

Volkswagen start vanaf vandaag met de levering van de Golf en Golf Variant in Trend Edition-uitvoering. Beiden zijn er in beperkte oplage: 750 stuks voor de hatchback en 400 voor de Variant. De Trend Editions vallen op door een ruimere standaarduitrusting in combinatie met een scherpere prijs: vanaf 19.490,- en 21.190,- (Variant) euro. Bovendien profiteren alle Trend Editions van 1.000,- euro extra inruilpremie én voor zakelijke rijders van 20% bijtelling.

Voor nog geen 20.000 euro biedt de Trend Edition onder andere airconditioning, Radio Composition Touch met aanraakscherm en een kleinlederpakket - stuur, pookknop en handremgreep zijn met leder bekleed. Ook Multi-Collision-Braking dat doorschieten na een aanrijding voorkomt, het XDS-sperdifferentieel, bandenspanningcontrole, automatische handrem met auto-hold en een knieairbag voor de bestuurder zijn aanwezig.

De Golf Trend Edition is standaard uitgevoerd met de bekende 1.2 TSI benzinemotor voorzien van 85Pk en 160Nm koppel. Geloof ons, die motor wil je echt niet hebben. Gelukkig is de Trend Edition ook met de 105Pk sterke 1.2 TSI leverbaar en dat is in dit geval de beste keuze.

De extra inruilmpremie kan overigens meteen bij de Volkswagendealer achtergelaten worden, want voor 1.033,- euro is het Executive pakket mee te bestellen. Dan wordt de standaarduitrusting uitgebreid met het navigatiesysteem Discover Media, vermoeidheidsherkenning, boordcomputer plus, alarm plus en de multimedia aansluitbox.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: