Volkswagen Groove Up! stuitert de dealer binnen

Volkswagen breidt het Up!-gamma per direct uit met de Groove Up! en presenteert daarmee meteen de meest luxe versie in het gamma van Volkswagen’s kleinste.

De Groove is standaard uitgevoerd met het krachtige Fender sound system inclusief muziek-streaming. Dit ‘premium audio’ systeem bestaat uit een 300 Watt-versterker, zes speakers én een subwoofer. Ook maps+more navigatie en Bluetooth-telefonie zijn bij de standaarduitrusting inbegrepen.

Der neue Volkswagen groove up!

Tot die uitrusting behoren verder zaken als Climatic airco, donker getinte ramen achter, speciale ‘groove-bekleding’ met gekleurde stiksels, instaplijsten en 16”-inch velgen. Een panorama schuif-/kanteldak is, net zoals een automaat, als optie leverbaar.

Der neue Volkswagen groove up!

Als enige Up! is de ‘Groove’ te bestellen in de spetterende kleur hot orange die op de foto’s te zien is. Standaard wordt de Groove Up! geleverd als driedeurs met de 60Pk sterke benzinemotor, die (goed nieuws voor de leaserijders) over 14% bijtelling beschikt. Vijf deuren of de 1,0-liter met 75Pk behoren ook tot de mogelijkheden.

Dit oranje kleintje staat vanaf Augustus in de showroom maar is per direct te bestellen voor een minimaal bedrag van 12.690,- euro.

Der neue Volkswagen groove up!

Respect Copyright!
%d bloggers like this: