Volkswagen introduceert riant uitgeruste Exclusive Series

Volkswagen introduceert de Exclusive Series. Deze riant uitgeruste Beetle, Beetle Cabrio, Golf Cabrio, Sharan en Touareg zijn standaard voorzien van de meest gewilde opties en hebben een opvallend scherpe catalogusprijs. Inruilpremies tot 5.000,- euro maken deze exclusieve Volkswagens extra bereikbaar. Het is dus maar even dat je 't weet.

Beetle en Beetle Cabrio Exclusive Series
Zo worden de Beetle en Beetle Cabrio Exclusive Series geleverd met comfortstoelen, Climatic airco, ‘Kevervak’ in het dashboard, cruise control, multifunctioneel stuur, boordcomputer Plus en nog veel meer.

Het exterieur van deze uitvoering is voorzien van de fraaie 17 inch ‘Rotor’-velgen, mistlampen vóór, led-achterlichten en het karakteristieke ‘Beetle’-opschrift op de achterklep.

De Beetle Exclusive Series is leverbaar vanaf 25.550,- euro (Cabrio 29.750,- euro). In combinatie met de inruilpremie van 1.500,- euro is er al een Beetle Exclusive Series vanaf 24.050,- euro (Cabrio 28.250,- euro).

volkswagen-beetle

Golf Cabrio Exclusive Series
De Golf onder de cabriolets is er ook als Exclusive Series. De standaarduitrusting is uitgebreid met een volautomatische airco (Climatronic), 17 inch lichtmetalen ‘Dijon’-velgen, een multifunctioneel lederen stuur, digitale radio-ontvangst (DAB+), de Mijn Volkswagen app en een diefstalalarm.

De Golf Cabrio Exclusive Series is leverbaar vanaf 31.850,- euro. In combinatie met de inruilpremie van 1.500,- euro is er al een Golf Cabrio Exclusive Series vanaf 30.350 euro.

Sharan Exclusive Series
In de Sharan Exclusive Series genieten tot wel zeven personen van maximale luxe, volop ruimte en topcomfort. Deze nieuwe uitvoering is onder meer voorzien van navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’ en mobiele online diensten  (abonnement voor 3 jaar).

Ook Sport-/comfortstoelen vóór, de Easyfold-omklapfunctie van de derde zitrij, dubbele Climatronic airco, Front Assist met City Emergency Braking, digitale radio-ontvangst (DAB+), de Car-Net ‘App Connect’ en een chromen dakrailing zijn van de partij.

De Sharan Exclusive Series is leverbaar vanaf 45.290,- euro. De inruilpremie voor deze luxe Sharan is 3.000,- euro. Met deze hoge inruilpremie is de Sharan Exclusive Series er al vanaf 43.290,- euro.

volkswagen-sharan

Touareg Exclusive Series
De nieuwe Touareg Exclusive Series is de meest complete Touareg ooit. Een greep uit de standaarduitrusting levert de volgende zaken op.

Lederen bekleding, 14-voudig elektrisch verstelbare Comfortstoelen met lendensteunen en opblaasbare zijwangen, het high-end geluidssysteem Dynaudio ‘Confidence’, het Radio-/navigatiesysteem ‘RNS 850’, digitale radio-ontvangst (DAB+), telefoonvoorbereiding ‘Premium’ inclusief mobiele onlinediensten (Car-Net) ‘Guide & Inform’, parkeersensoren rondom, een winterpakket en 18-inch lichtmetaal.

De Touareg Exclusive Series is er vanaf 82.690,- euro. Met de inruilpremie van maar liefst 5.000,- euro daalt de vanafprijs naar 77.690,- euro.

De riant uitgeruste Exclusive Series komen in plaats van de bestaande line-up en zijn per direct te bestellen bij de Volkswagen-dealers.

volkswagen-cabrio volkswagen-beetle-cabrio

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: