Volkswagen Jetta Hybrid is een verkooptopper

En opnieuw is een muesli-auto een verkooptopper. Na het schokkende nieuws dat er van de Missiebus Outlander PEHV al meer dan 5000 stuks besteld zijn (en dat terwijl Mitsubishi in heel 2012 3.580 auto’s verkocht heeft), bereikt ons nu het nieuws dat de Volkswagen Jetta Hybrid datzelfde lot te wachten staat.

Want nog voordat deze in de auto in de showrooms stond, waren er ruim 700 getekende verkoopcontracten. Daarom heeft Volkswagen AG een extra contingent van 1.000 Jetta’s Hybrid aan ons land beschikbaar gesteld.

Het fabrieksverbruik van de Jetta Hybrid bedraagt 1:24,4. De Jetta Hybrid kan over een afstand van 2 kilometer volledig elektrisch rijden. Tegelijkertijd staat er een maximaal vermogen van 170Pk klaar. Daarmee zijn een sprint van 0-100 km/h in 8,7 seconden en een top van 210 km/h haalbaar.

Volkswagen Jetta Hybrid

De CO2-uitstoot van 95 gram per kilometer zorgt er voor dat deze Volkswagen in de 14%-bijtellingscategorie valt en dat komt neer op een netto bijtellingsbedrag vanaf slechts 147,- euro per maand.

Daarnaast de Jetta Hybrid vrijgesteld van BPM en dát vertaalt zich in een gunstige aanschafprijs: vanaf 29.990,- euro voor de Jetta Hybrid Comfortline. De leaseprijzen starten overigens bij 419,- euro per maand exclusief BTW.

De Jetta Hybrid Comfortline beschikt standaard over 16”-inch lichtmetalen velgen, automatische airco, cruise control en boordcomputer Plus. De Highline (leverbaar vanaf 32.390,- euro) doet daar nog een schepje bovenop met 17”-inch wielen, boordcomputer Premium, Bi-xenon-verlichting en LED dagrijverlichting.

Volkswagen Jetta Hybrid

Meer informatie over de Jetta Hybrid vind je hier, maar mocht je in de markt zijn voor een nieuwe auto: het VAG-concern heeft veel leukere auto's dan de Jetta Hybrid, bekijk deze eens, of deze, of zelfs deze.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: