Volkswagen Jetta Hybrid nog even extra voordelig

De Nederlandse Volkswagen-importeur PON meldt dat er dit jaar nog een extra contingent Jetta Hybrid-modellen beschikbaar is. Dit is vooral interessant voor zakelijke rijders en ondernemers: bij koop en registratie dit jaar kan de berijder nog tot 2019 genieten van 14% bijtelling. Bijkomend voordeel: met onmiddellijke ingang zijn de prijzen met minimaal 2.200,- euro verlaagd.

Volkswagen Jetta Hybrid

Volkswagen levert extra Jetta Hybrid-modellen in ons land om zo veel mogelijk ondernemers en zakelijk rijders nog te laten profiteren van de 14% bijtelling en subsidieregelegingen. Door de officiële CO2-uitstoot van 95 g/km komt de Jetta Hybrid in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA), de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en willekeurige afschrijving (TWA). Deze regelingen zijn helaas nog maar tot en met eind van dit jaar geldig.

De Jetta Hybrid Comfortline met 16"-inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, automatische airco, cruise control en boordcomputer Plus is er vanaf nu voor 28.090,- euro. De completere Highline-uitvoering (17"-inch lichtmetaal, boordcomputer Premium, Bi-xenon-verlichting, LED-dagrijverlichting etc.) staat in de prijslijst voor 30.390,- euro. De Jetta Hybrid is te leasen vanaf 449,- euro per maand (20.000 km/48maanden).

Volkswagen Jetta Hybrid

Onder de kap van de Jetta Hybrid werkt overigens een 1,4-liter  TSI-benzinemotor samen met een elektromotor. Deze kunnen samen of onafhankelijk van elkaar functioneren. Het totale vermogen van deze combinatie komt uit op  170Pk Volledig elektrisch rijden is over een afstand van 2 km mogelijk. De bekende DSG-automatische versnellingsbak met dubbele koppeling is standaard.

Volkswagen Jetta Hybrid

Respect Copyright!
%d bloggers like this: