Volkswagen laat eerste design schetsen van nieuwe Crafter zien

De nieuwe Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens wordt deze herfst geïntroduceerd. Vandaag zijn de eerste beelden van het design van de nieuwe ‘grote broer’ van de Transporter-serie beschikbaar. De styling van de Crafter is uiteraard gestoeld op het nieuwste DNA van Volkswagen Bedrijfswagens.

Dankzij een fundamenteel andere benadering is de Crafter een compleet nieuwe auto geworden. Hiertoe hebben de specialisten van Volkswagen Bedrijfswagens gebruikers en klanten nadrukkelijker dan ooit gevraagd naar hun behoeften en ideeën. En hen uitgenodigd te helpen om de nieuwe Crafter te ontwerpen op basis van hoe zij vonden dat ‘ie zou moeten worden.

Specialisten uit Hannover hebben gebruikers tijdens hun dagelijkse routine veelvuldig vergezeld en hen juist middenin hun werkplek om input gevraagd. Die benadering komt nu terug in zowel functie als design.

Volkswagen Crafter blauw rood 2017 2

Ideale mix

Het exterieur van de nieuwe Crafter zorgt met 0,33 voor de beste luchtweerstandswaarde in deze klasse. Het uiterlijk vormt een ideale mix van ruimtegebruik en afmetingen. Daarnaast onderscheidt de Crafter zich door een maximale praktische bruikbaarheid voor alledag en een optimale indeling van de laadruimte. In een later stadium volgen meer afgeleide versies die hetzelfde basisplatform en Volkswagen DNA als uitgangspunt hebben.

De Transporter-serie van Volkswagen Bedrijfswagens krijgt met de introductie van de nieuwe Crafter een ‘grote broer’. Een grote broer, die wordt gekenmerkt door een niveau aan afwerkingskwaliteit, robuustheid en hoge kwaliteit dat in deze bedrijfswagenklasse nog niet eerder voorhanden was.

De nieuwe Volkswagen Crafter beleeft zijn wereldprimeur in de herfst van dit jaar. Wordt vervolgd dus.

Volkswagen Crafter blauw rood 2017 4 Volkswagen Crafter blauw rood 2017 5 Volkswagen Crafter blauw rood 2017 3

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: