Volkswagen maakt de Touran aantrekkelijker

Met de komst van de nieuwe Opel Zafira en Renault Scénic slinken de kansen voor de Volkswagen Touran op goede verkoopcijfers aanzienlijk.

Want waarom zou je nog veel voor een Volkswagen betalen als beide genoemde modellen beter zijn dan ooit? Precies datzelfde hebben ze kennelijk bij Volkswagen bedacht, want het merkt kondigt aan dat de standaarduitrusting van de Touran verder is uitgebreid met aantrekkelijke features.

Om alles nog mooier te maken zijn daarbij ook maar meteen de vanafprijzen van de Trendline en Connected Series verder verlaagd.

De Touran Trendline krijgt niet alleen een rijkere standaarduitrusting, maar heeft ook een 800 euro lagere vanafprijs. Voortaan standaard zijn een multifunctioneel stuur, mistlampen vóór en het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’. Het totale voordeel op de Trendline loopt hiermee op tot maar liefst 1.614,- euro.

Volkswagen Touran blauw 2016 16

Er is nu al een Touran Trendline vanaf 28.690,- euro.De Touran Comfortline is nu, zonder meerprijs, ook voorzien van led achterlichten, een USB-aansluiting, Bluetooth, het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’ en parkeersensoren voor en achter. Deze features vertegenwoordigen een productwaarde van 1.328,- euro.

De Touran Highline is weliswaar iets in prijs gestegen – 460,- euro – maar vergoedt dat weer met extra’s als een elektrisch bedienbare achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open), Keyless Access, een USB-aansluiting, Bluetooth en parkeersensoren voor en achter.

Ook de riant uitgeruste Touran Connected Series is nog aantrekkelijker geworden. Ondanks de standaardisering van LED-achterlichten en een achteruitrijcamera (Rear View), is de vanafprijs met zo’n 550,- euro gedaald, resulterend in een extra klantvoordeel van bijna 1.100,- euro. Er is voortaan al een Touran Connected Series vanaf 32.050,- euro.

Meer over de Touran vind je hier. Als je van een sportieve Touran houdt, dan kijk je beter daar.

Volkswagen Touran blauw 2016 11 Volkswagen Touran blauw 2016 01 Volkswagen Touran onthulling R-Line TSI TDI 2016 26 Volkswagen Touran onthulling R-Line TSI TDI 2016 23 Volkswagen Touran blauw 2016 03 Volkswagen Touran onthulling R-Line TSI TDI 2016 21

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: