Volkswagen presenteert de Cross Up!

Volkswagen bouwt het Cross-modellen gamma verder uit en presenteert de Cross Up!

De Cross Up! is te herkennen aan de zwarte elementen op de spatborden, zilveren dakrailing, de in “light silver metallic” gespoten buitenspiegels en de aangepaste bumpers.

Net zoals bij de CrossPolo, CrossGolf und CrossTouran staat de carosserie van de Cross Up! wat hoger op z’n wielen om het Lifestyle karakter meer te benadrukken. Velgen in de maat 16”-inch met 185/50 banden maken het geheel daarbij compleet.

Volkswagen cross up!

De standaarduitrusting van de Cross Up! omvat onder meer centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische raambediening vóór, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, stabiliteitsysteem ESC, een verstelbare laadvloer en in een delen neerklapbare achterbank.

Binnenin zijn stuur, pookknop en handremgreep afgewerkt in leder met contrasterende stiksels. Het interieur bestaat uit grijze of antraciet kleurige bekleding met naar keuze rood, zilveren of zwarte dashboard elementen.

Volkswagen cross up!

De Cross Up! wordt alleen geleverd met de sterkste Up!-motorisering, de 1,0-liter driecilinder die het met 75Pk en een handgeschakelde 5-versnellingsbak moet doen.

Z’n première beleeft de Cross-Up! tijdens de AutoSalon van Genève in Maart, in de nazomer staat ‘ie bij de dealers. De prijs is uiteraard nog niet bekend.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: