Volkswagen presenteert de iBeetle & iBeetle Cabriolet

Apple fans hebben weer iets om naar uit te kijken want op de Shanghai AutoShow lanceert Volkswagen de iBeetle en de iBeetle Cabriolet.

Volkswagen iBeetle Cabriolet

Zoals de naam al doet vermoeden hebben we hier te maken met een Volkswagen die iets speciaals met een Apple product doet, in dit geval de iPhone.

Volgens Volkswagen is de iBeetle namelijk de eerste auto ter wereld die een speciale op de auto afgestemde interface op het  scherm van de iPhone kan toveren, waarbij nauw met Apple samengewerkt is.

Volkswagen iBeetle Cabriolet

Maar stiekem is één en ander eigenlijk niet veel meer dan een iPhone houder met een speciale App waar je makkelijk voertuiginformatie op kunt zien, berichten kunt ontvangen en via Spotify muziek kun luisteren, maar Volkswagen vond het kennelijk nodig om er een compleet model van te maken met speciale velgen en kleuren die op de Apple producten afgestemd zijn.

Volkswagen iBeetle Cabriolet

Ik ben benieuwd of ze al onderscheid kunnen maken tussen de iPhone 4/4S 30 pins connecter en de nieuwe Lightning connector, want bij BMW en Mercedes moet je daar nog een half jaar op wachten.

Of de iBeetle naar Nederland komt is nog niet bekend.

Volkswagen iBeetle Cabriolet

Respect Copyright!
%d bloggers like this: