Volkswagen presenteert Multivan Alltrack in Genève

Gisterenavond beleefde de Volkswagen Multivan Alltrack in Genève zijn debuut. Voorzien van de nodige luxe, krachtige TDI-motor en 4-Motion vierwielaandrijving is dit misschien wel de ideale Van voor de wintersport.

Onder de kap is een 180 sterke 2.0 TDI-motor te vinden. De vierwielaandrijving met Haldex-meerplaatskoppeling zorgt voor uitstekende terreincapaciteiten. In cijfers: de aanrijhoek bedraagt 21 graden en de afrijhoek 15 graden.

Volkswagen Multivan Alltrack 4-Motion wit 2015 02

Aan de buitenkant vallen de zwarte carrosserie-elementen, de bodembescherming in matzilver,  de 19”-inch lichtmetalen vlegen en de speciale ‘Moonstone’ pareleffect-tint op.

Volkswagen Multivan Alltrack 4-Motion wit 2015 04

Binnenin is het echter meer feest, zo zijn de stoelen bekleed met blauwgrijs leder van het merk Poltrona Frau. De vloer is uitgevoerd in hout dat normaal voor boten wordt gebruikt en ook de afwerkingselementen van aluminium zijn eyecatchers. Het infotainment-systeem beschikt over een groot kleuren-touchscreen en omvat ook een surround sound-installatie met subwoofer van het merk Dynaudio.

Volkswagen Multivan Alltrack 4-Motion wit 2015 05

Vloerrails spelen een hoofdrol in de veelzijdigheid van de Mutivan Alltrack. Ze maken het mogelijk de stoelen in verschillende configuraties neer te zetten. Ook kan op de vloerrails de uitneembare keukenunit worden bevestigd. In deze module zijn een gaskookplaat en een watervoorziening (inclusief afvoer) geïntegreerd. De keukenmodule is ook buiten de auto te gebruiken.

Volkswagen Multivan Alltrack 4-Motion wit 2015 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: