Volkswagen Touran voortaan ook leverbaar als R-Line

De ruime en veelzijdige Volkswagen Touran is nu ook leverbaar als dynamische R-Line. Twee fraaie, sportieve stylingpakketten voor ex- en interieur geven deze ruime MPV nog meer karakter.

Beide pakketten zijn tijdelijk extra scherp geprijsd en beschikbaar voor de Connected Series en Highline. En laten we eerlijk zijn, zonder deze pakketten wil je 'm toch niet op je oprit hebben staan?

De Touran R-Line springt direct in het oog door de sportief gestylde R-Line bumpers, de grille met R-Line logo en R-Line zijskirts. Daarnaast zijn er diverse subtiele stijlelementen, zoals de vleugelvormige luchtinlaten in de voorbumper, sierlijsten met R-Line logo, chromen strips in de achterbumper en 17-inch dubbelspaaks Salvador velgen.

volkswagen-touran-r-line-2017-01

Voor slechts 449,- euro extra is het pakket te upgraden met de 18"-inch Marseille-velgen. Jammer alleen dat de Touran nog steeds niet zoals dit exemplaar geleverd wordt.

Die zou ondergetekende zelfs nog op de oprit zetten. Anyway, het R-Line Exterieur pakket voor de Touran is tijdelijk met 500,- euro in prijs verlaagd en is nu verkrijgbaar vanaf 1.299,- euro.

R-Line interieur

De Volkswagen Touran is tevens leverbaar met een R-Line Interieur pakket. Dit pakket omvat onder meer een titaanzwarte hemelbekleding en zwarte R-Line Race stoelbekleding in Microfaser San Remo, aluminium instaplijsten met R-Line logo en sportieve aluminium pedalen.

Het driespaaks multifunctionele sportstuur is bekleed met leer en (in uitvoeringen met DSG-transmissie) voorzien van schakelpeddels. Diverse interieurelementen zijn uitgevoerd in Black Lead Grey en de vloermatten zijn afgewerkt met contrasterende zilvergrijze stiksels. Het R-Line Interieur pakket is al leverbaar vanaf 508,- euro.

volkswagen-touran-r-line-2017-09 volkswagen-touran-r-line-2017-10 volkswagen-touran-r-line-2017-07 volkswagen-touran-r-line-2017-05 volkswagen-touran-r-line-2017-02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: