Volkswagen verlaagt prijzen van de Golf Sportsvan

De Volkswagen Golf Sportsvan is kennelijk niet zo'n succes, want voor komend modeljaar verlaagt importeur PON de prijzen en wordt tegelijkertijd de standaarduitrusting uitgebreid.

De Golf Sportsvan is er als 85Pk sterke 1.2 TSI Easyline voortaan vanaf 22.750,- euro, en als Trendline met de nieuwe, 115 pk sterke 1.0 TSI-driecilinder benzinemotor vanaf 24.950,- euro.

Hun standaarduitrusting wordt uitgebreid met Radio Composition Color met kleuren-aanraakscherm, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, mistlampen met bochtverlichting en een klein lederpakket. Het klantvoordeel bedraagt daarmee direct 1.336,- euro aldus PON. Bovendien geldt voor deze Easyline en de Trendline nog tot eind Augustus een extra inruilpremie van 1.000,- euro.

Der neue Volkswagen Golf Sportsvan

Golf Sportsvan Comfortline
Ook de Golf Sportsvan Comfortline wordt completer. Bovenop de extra uitrusting van de Trendline krijgt de Comfortline nu standaard parkeersensoren voor en achter (PDC) en 16"-inch lichtmetalen velgen. Hij is er nu vanaf 26.790,- euro. Ook voor deze versie geldt de inruilpremie van 1.000,- euro.

Golf Sportsvan Highline
Topuitvoering Highline wordt uitgebreid met Radio Composition Media met 16,5 cm groot aanraakscherm en Bluetooth, achteruitrijcamera, parkeersensoren rondom (PDC) en 17"-inch lichtmetalen velgen. De basisprijs is verlaagd naar 28.790 euro,-. Tot en met 31 augustus komt daar nog een inruilpremie van 1.500,- euro bij.

Der neue Volkswagen Golf Sportsvan

Golf Sportsvan Business Edition Connected
De Golf Sportsvan Business Edition Connected is gebaseerd op de Highline en krijgt dus bovengenoemde extra’s. Eveneens standaard is de Mijn Volkswagen app - die de Golf Sportsvan ‘connect’ met zijn berijder. Een tweejarig abonnement voor alle online mogelijkheden die dat biedt, is inbegrepen.

Verder onderscheidt de standaarduitrusting zich door een Milano lederen/Alcantara interieur, het radio-navigatiesysteem Discover Media (West-Europa) inclusief de mobiele online diensten ‘Guide & Inform’, een Klasse III diefstalalarm en getint glas (65%) achter. De Golf Sportsvan Business Edition Connected is er vanaf 28.950 euro,-.

Der neue Volkswagen Golf Sportsvan

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: