Volkswagen voorziet Golf Variant en Scirocco van R-Line pakket

In Genève vorig jaar stond ‘ie al als concept, maar vandaag kondigt Volkswagen aan dat de Golf Variant voorzien van het R-Line pakket per direct te bestellen is.

Tegelijkertijd is ook de gefacelifte Scirocco van eenzelfde pakket te voorzien, maar aangezien dat model niet meer in ons land geleverd wordt zal je het met de foto’s daarvan moeten doen.

Volkswagen Golf VII 7 Variant wit R-Line 02

Voor wat betreft de Golf Variant in R-Line trim geldt dat het pakket voor minimaal 2.801,- euro op de prijslijst verschijnt en dan bestaat uit onder andere een R-Line grille, zijskirts, dakspoiler, een verlaagd onderstel en 17”-inch velgen.

Aan de binnenkant meteen gevolgd door zaken als zwarte hemelbekleding, een sportstuur, aluminium pedalen en andere stoelbekleding.

Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan zijn er voor een prijs van nog eens 534,- euro extra 18”-inch lichtmetalen velgen leverbaar of elektronisch instelbare DCC dempers voor 757,- euro.

Die dempers zijn overigens niet leverbaar op de 1.2 TSI. Mocht je ze absoluut willen dan dien je minimaal een Variant voorzien van de 1.4 TSI te bestellen.

Volkswagen Scirocco 2014 R-Line 01 Volkswagen Scirocco 2014 R-Line 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: