Volkswagen wordt verstandig: gratis navigatie-updates

De termijn voor gratis updates van het Discover Pro- en Discover Media-navigatiesysteem wordt sterk uitgebreid. Deze zijn te vinden in de vernieuwde Polo, de Golf-familie en de nieuwe Passat. Nu zijn eigenaren nog gewend aan een termijn van drie jaar. Dit wordt voor nieuwe én al afgeleverde modellen opgerekt tot minimaal vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen.

Volkswagen Passat MQB B8 TDI 4-Motion 2015 10

Discover Pro en Discover Media zijn de nieuwste navigatiesystemen voor de Volkswagen Polo, alle Golf-modellen en de nieuwe Passats. Om het snel veranderende wegennet ‘bij te houden’ zijn er regelmatige updates van de kaartinfo. Twee updates per jaar zijn nu vrijwel een autoleven lang gratis beschikbaar: in ieder geval tot vijf jaar ná het uit productie gaan van de systemen. De service geldt voor nieuwe én al afgeleverde Volkswagens.

Klanten kunnen de updates eenvoudig zelf uitvoeren en alle informatie vinden op www.volkswagen.nl/navigatie-update. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe de updates uitgevoerd dienen te worden. Bovendien is er voor elk navigatiesysteem een handige instructievideo. Uiteraard kan ook de Volkswagen-dealer de updates uitvoeren.

Volkswagen Golf R 4-Motion blauw winter sneeuw zweden 2014 13

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: