Vorsteiner neemt vernieuwde BMW 5-serie (LCI) onder handen

Als je deze website een beetje volgt dan weet je dat Vorsteiner al de nodige auto’s onder handen genomen heeft.

BMW 5-serie F10 LCI Vorsteiner Texture Gloss Gunmetal Silver Black Gloss Brushed Matte Brushed Shadow Aluminum 2014 13

Zo is er deze bijzonder lekkere Ferrari 458 Italia, deze McLaren MP4-12C of deze dikke Porsche 911. Dit keer is het echter de beurt aan de vernieuwde BMW 5-serie en wel in de vorm van de M5.

BMW 5-serie F10 LCI Vorsteiner Texture Gloss Gunmetal Silver Black Gloss Brushed Matte Brushed Shadow Aluminum 2014 09

Onderhuids verandert niets en aan de buitenkant blijft het bij subtiele aanpassingen zoals een nieuwe frontlip aan de voorkant en een diffuser aan de achterkant. Natuurlijk is er ook een setje speciaal gegoten velgen, de 1-delige VSE-003, die in allerlei verschillende kleuren leverbaar zijn, waaronder Texture Black, Gloss Gunmetal Silver of Black, Gloss Brushed Aluminium en Matte Brushed Shadow Aluminum.

BMW 5-serie F10 LCI Vorsteiner Texture Gloss Gunmetal Silver Black Gloss Brushed Matte Brushed Shadow Aluminum 2014 02

Verder is deze M5 voorzien van een speciale lak met waarschijnlijk de langste naam in de gehele automobielindustrie, namelijk “1×1 Carbon Fiber Pre-Preg met 4 Stage UV Inhibiting Clear Lacquer Coating”. Precies dat is 200x woordwaarde bij Scrabble.

De prijzen zijn niet bekend, maar daarvoor kun je ongetwijfeld terecht bij de Nederlandse Vorsteiner importeur BaanVelgen in 010.

BMW 5-serie F10 LCI Vorsteiner Texture Gloss Gunmetal Silver Black Gloss Brushed Matte Brushed Shadow Aluminum 2014 04 BMW 5-serie F10 LCI Vorsteiner Texture Gloss Gunmetal Silver Black Gloss Brushed Matte Brushed Shadow Aluminum 2014 10

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: