Wald neemt nieuwe Lexus NX onder handen

De Japanse tuner Wald International kennen we vanuit het verleden vooral van spuuglelijke creaties die vaak schuil gingen onder de naam Black Bison.

Maar wat mij betreft hebben ze vorig jaar met deze Maserati Ghibli laten zien dat ze ook prima in staat zijn om iets moois neer te zetten en hetzelfde geldt voor de hierboven afgebeelde Lexus NX, die dit keer het slachtoffer van de Japanners is.

Wald International Black Bison Lexus NX zwart 2016 09

De uiteraard in het zwart gespoten NX is door Wald voorzien van een bodykit die de wielkasten 1,5 centimeter breder maakt en ook het nodige spoilerwerk is van de partij inclusief een achterkant die zelfs een beetje aan de Ferrari F12 Berlinetta doet denken.

Een setje turbinevelgen in de maat 22”-inch maken het geheel vervolgens compleet. Desgewenst zijn ook 24”-inch velgen leverbaar, maar dat is wat mij betreft dan weer net even iets teveel van het goede.

Wald International Black Bison Lexus NX zwart 2016 08 Wald International Black Bison Lexus NX zwart 2016 07 Wald International Black Bison Lexus NX zwart 2016 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: