Wereldprimeur in Nederland: Opel Adam Rocks S

In den beginne was er de Adam, gevolgd door de stoere Adam Rocks (die overigens ook meteen voor de Adam Cabrio zorgde) en tenslotte zagen we recent de Adam S.

Met al die varianten in het achterhoofd zal het je niet verbazen dat Opel tijdens de komende AutoRai, die overigens vanaf eind volgende week start, de Adam Rocks S presenteert. En daarmee scoort de AutoRai een heuse wereldprimeur, want de Adam Rocks S was nog nergens eerder te zien.

Opel Adam Rocks S primeur Nederland grijs 2016 02

Qua uiterlijk wijkt de Rocks S nauwelijks af van de normale Rocks even afgezien van de standaard aanwezige dakspoiler. Ook de te openen Swing Top van de Adam Cabrio is altijd aanwezig. Desgewenst kun je daarmee in 5 seconden van de zon genieten.

Onder de kap heeft de Rocks S natuurlijk de beschikking over de 150Pk sterke 1,4-liter turbo benzine die over een koppel van 220Nm beschikt en ook in de normale Adam S te vinden is. De topsnelheid bedraagt daarmee 210 km/h en de sprint naar de 100 km/h neemt 8,5 seconden in beslag.

Opel Adam Rocks S primeur Nederland grijs 2016 04

Informatie over de prijzen en een introductiedatum verwachten we tijdens de AutoRai, dus nog even geduld.

Opel Adam Rocks S primeur Nederland grijs 2016 05 Opel Adam Rocks S primeur Nederland grijs 2016 03 Opel Adam Rocks S primeur Nederland grijs 2016 09

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: