Zakelijk verantwoord: Audi A6 Business Edition

Audi introduceert de A6 Limousine en Avant in Business Edition-uitvoering. Deze modellen hebben een standaarduitrusting die elke (zaken-)reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk maakt: van MMI navigatie via parkeerhulp plus tot en met metallic lak en meer. Het complete pakket extra’s wordt aangeboden tegen een, uiteraard scherpe,  meerprijs. Ook nieuwe ‘maatwerkpakketten’ maken een zeer individueel getinte Audi A6 mogelijk.

De A6 Business Edition is leverbaar met een keur aan motoren: de 2.0 TFSI, de 2.8 V6 FSI en de dieseluitvoeringen 2.0 TDI (136Pk en 177Pk) en 3.0 V6 TDI (204Pk). Alle versies beschikken standaard over MMI navigatie, MMI radio plus, het Audi sound system, het bestuurdersinformatiesysteem en telefoonvoorbereiding basis en Audi parkeerhulp plus. Ook diefstalalarm en metallic- of pareleffectlak zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien zijn alle versies uitgevoerd met een automatische transmissie.

De 2.0 TFSI Limousine is er vanaf € 48.550 (Avant: € 51.540). De prijzen van de dieseluitvoeringen beginnen bij € 49.160 voor de A6 Limousine 2.0 TDI (Avant: € 52.330). De Audi A6 in Business Edition-uitvoering is met onmiddellijke ingang, maar in gelimiteerde oplage beschikbaar.

Audi A6 Avant

Eveneens nieuw voor de A6-reeks is de komst van vijf maatwerkpakketten. Het aanbod omvat Sport, Comfort, Sound, Assist en Connect. Deze uitgebreide pakketten zijn afzonderlijk of in combinatie met elkaar te bestellen. De highlights per pakket:

Sport

Het Audi Sport-pakket versterkt het sportieve karakter van de Audi A6. Tot de uitrusting behoren onder meer een sportonderstel, sportstoelen, lichtmetalen vijfspaaks velgen en een multifunctioneel driespaaks sportstuurwiel. Prijs: € 1.795,-.

Comfort

Het Comfort pakket legt het accent op elektrisch verstelbare voorstoelen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een automatisch openende en sluitende achterklep. Prijs: € 1.795,-.

Sound

Het Sound pakket is standaard voorzien van Bose Surround Sound, digitale radio-ontvangst en Audi Music Interface. Prijs: € 1.295,-.

Assist

Het Assist pakket bestaat uit Pre sense plus (diverse veiligheidssystemen), achteruitkijkcamera en bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm. Prijs: € 2.295,-.

Connect

Het Audi Connect pakket combineert telefoon online met MMI navigatie Plus. Prijs: € 1.295,-.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: