Zo ziet de BMW 225i Active Tourer met M-Pakket er uit

Afgelopen Februari presenteerde BMW de 2-serie Active Tourer. BMW’s eerste MPV, voorwielaandrijver én modelserie voorzien van 3-cilindermotor en dat was uiteraard nogal wat nieuws.

Vandaag kan daar een nieuwtje aan toegevoegd worden, want op de bijgevoegde foto’s zie je de eerste afbeeldingen van een Active Tourer voorzien van het optionele sportieve M-pakket en wel in de vorm van een 225i.

BMW 225i Active Tourer x-Drive M-pakket blauw 2015 02

Het M-pakket lijkt in dit geval te bestaan uit een body-kit die het model een uitstraling moet geven die in lijn is met de echte M-modellen. Zodoende zijn de aluminium lamellen in de grille vervangen door zwarte en glanzende varianten.

BMW 225i Active Tourer x-Drive M-pakket blauw 2015 03

Binnenin zien we eigenlijk niets nieuws, daar is alles geheel in lijn met andere M-pakketten zoals deze bijvoorbeeld al op de 3- en 4-serie leverbaar zijn. Sportstoelen, een sportstuur, blauwe stiksels, sierlijsten en uiteraard de nodige logo’s.

Standaard wordt het pakket waarschijnlijk geleverd met een set 17”-inch velgen, een maatje groter is straks naar verwachting tegen een geringe meerprijs leverbaar. Of ook de minder gemotoriseerde modellen dankzij dit pakket de beschikking krijgen over de twee uitlaatpijpen (links en rechts) is nog niet bekend.

Alle informatie over de 2-serie Active Tourer vind je overigens via deze link.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: