Zo ziet de BMW 4-serie er met M-Performance goodies uit

Tijdens de persintroductie konden we al kort kennismaken met de nieuwe BMW 4-serie voorzien van de nodige M-Performance onderdelen, vandaag geeft het Duitse merk de officiële informatie vrij.

Op motorisch gebied zijn er enkele upgrades leverbaar, al moet je daar niet te veel van verwachten. De gemiddelde tuner zal binnenkort waarschijnlijk meer te bieden hebben, maar af fabriek met garantie voelt vaak voor veel klanten toch net even wat lekkerder.

BMW 4-serie M-Performance parts wit 2014 03

Dus is de 420d bijvoorbeeld te voorzien van 16Pk en 40Nm koppel extra. De 428i doet het al iets beter met een toename van 29Pk en 29Nm en de 435i, met de lekkere 3,0-liter voorzien van turbopower, krijgt desgewenst 35Pk en 50Nm trekkracht extra mee.

De optielijst op het gebied van het exterieur kent bijna geen einde. Zo zijn onder andere een zwarte grillle, diffuser, sideskirts en een achterspoiler leverbaar. Desgewenst kan ook alles in één keer aangepast worden dankzij de montage van een complete body-kit. Velgen met verschillende designs, onder andere de afgebeelde 20”-inch exemplaren, ontbreken uiteraard niet.

BMW 4-serie M-Performance parts wit 2014 01

Binnenin kun je ook helemaal los gaan dankzij geprofileerde sportstoelen, het nodige alcantara, stalen pedalen en voetsteun, vloermatten en het al bekende 3-spaaks stuurwiel met ingebouwde schakelindicator. Hoe dat werkt zie je hier.

BMW 4-serie M-Performance parts wit 2014 15

De BMW 4-serie Coupé M Performance beleeft zijn première tijdens de IAA in Frankfurt volgende maand. Bestellen kan vanaf November, de prijzen zijn nog niet bekend.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: