Zo ziet de Volkswagen ID.4 er uit als 'ie van de band rolt

Afgelopen maart liet Volkswagen de ID.4 nog in camouflageprint zien, maar dankzij diverse Chinese media is de nieuwe elektrische cross-over van het merk nu ook gewoon in vol ornaat te zien.

De ID.4 is de productieversie van de begin 2017 getoonde I.D. Crozz Concept. De op deze foto's zichtbare ID.4 is volgens diverse Chinese media 4,59 meter lang, 1,85 meter breed en 1,63 meter hoog. Daarmee is de elektrische cross-over ruim dertig centimeter langer dan de ID.3, maar ook acht centimeter hoger. De breedte komt nagenoeg overeen. De wielbasis van de ID.4 bedraagt 2,77 meter en is daarmee, zoals je natuurlijk al verwacht had, gelijk aan die van de elektrische hatchback.

Ook onderhuids zullen de overeenkomsten met de ID.3 niet te verwaarlozen zijn. Verwacht dus in eerste instantie een achterwielaangedreven ID.4 voorzien van een 45, 58 of 77 kWh accupakket. Mogelijk dat een R-Line topversie voorzien wordt van een groter accupakket en/of vierwielaandrijving, maar dat weten voorlopig alleen de heren en dames binnen de ontwikkelafdeling van het merk.

We houden je in ieder geval op de hoogte.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: