Zoeken naar betrouwbare gebruikte Opel eenvoudiger dan ooit

Zoeken naar een Opel Occasion was nog nooit zo eenvoudig. Opel heeft namelijk zijn Opel Occasions website www.opeloccasions.nl volledig vernieuwd. Deze online showroom maakt het mogelijk om uit een enorm aanbod nog sneller en efficiënter de juiste gebruikte Opel te vinden en een contactaanvraag te doen.

Zorgvuldige inspectie

Opel Occasions is hét kwaliteitslabel voor gebruikte Opels. Het wordt pas een Opel Occasion als de officiële Opel dealer hem op 100 punten heeft gecheckt én goedgekeurd. De 100 punten check is een belangrijk argument om een Opel Occasion aan te schaffen.

Want alleen dan krijg je de zes zekerheden van de officiële Opel dealer. Zo wordt een Opel Occasion altijd afgeleverd met minimaal één jaar garantie, een vernieuwde APK, een uitvoerige onderhoudsbeurt, 14 dagen omruilgarantie, gratis lidmaatschap van MyOpel en twaalf maanden mobiliteitsgarantie.

Hiermee is de klant in meer dan 40 landen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, verzekerd van hulp bij pech onderweg. De klant heeft hierdoor met een Opel Occasion zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid in handen. Elke Opel Occasion wordt geleverd door een officiële Opel-dealer, is maximaal 8 jaar oud en heeft tot 160.000 km op de teller staan.

Opel Insignia Country Tourer 1.6 Turbo 2.0 CDTI voorwielaandrijving 02

Online platform Opel Occasions

De vernieuwde website www.opeloccasions.nl valt op door zijn frisse, moderne design – afgeleid van www.opel.nl – met grote foto’s van de aangeboden auto’s. Prominent in beeld verschijnt op de homepage een gebruiksvriendelijk zoekfilter, dé functionaliteit waar alles om draait op deze website.

Via diverse koppelingen wordt het landelijk voorradige Opel Occasions aanbod realtime op de website getoond. Zo kunnen bezoekers accuraat geïnformeerd worden en direct een proefrit of offerte aanvragen.

In één zoekopdracht kunnen meerdere modellen, kleuren en brandstofsoorten geselecteerd worden waardoor de bezoeker nog sneller en transparanter het Opel Occasion aanbod kan vergelijken. Het visuele aspect is hierbij erg belangrijk. De nieuwe website ondersteunt dit onder andere door prominent in beeld grote, duidelijke foto’s van de gevonden occasions te tonen.

Behalve prijs, specificaties, foto’s en eventuele video’s kan de bezoeker ook een brochure downloaden met daarin alle informatie over zijn potentiële ‘nieuwe’ Opel Occasion, inclusief uitgebreide contactgegevens van de desbetreffende Opel dealer.

Opel Astra IAA Frankfurt premiere 2015 11

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: